Alt funker

Alt funket utmerket både ved opptak og utslipping. I trygge hender. Savner mulighet til å entre båt i slipp via trappeavsatsen, slik det er planlagt. Mange skumle episoder opp og ned stiger. Har ellers tatt en del bilder av plassering av båten i slippen for å planlegge utbedringer av stråkjølen neste sesong.

Erik Eliassen 15/9 2023

Stillassmateriell

Har bare en ting å si ang slippen. Det er veldig dårlig med stillassmateriell. Dette må bli bedre.

Ellers så var det en positiv opplevelse for meg med tildels mye besøk av folk og fe som spurte om alt mulig. Jeg ble godt ivaretatt av Per Torpengen og de andre på brygga der nede, så jeg kommer nok igjen. 

Stig Ree-Lindstad 12/9 2023

Flott å jobbe på båten hos dere

Veldig fornøyd, flott å jobbe på båten hos dere. Spesielt med lysene som kommer. Kommer tilbake om ett år eller to 😊 mvh Beate og Bjørn 

Bjørn Anders Moe 9/9 2023

Veldig fornøyd

Hei Slipp,

Veldig fornøyd med M/Y Effi Marconi første slippsetting. Alt gikk fint og neste gang blir det enda lettere. Bare positive tilbakemeldinger fra min side. Nå blir det jo flombelysning på BB side også.

NB. Jeg kan ikke se at det er mulig og bestille slippen for neste år som Per nevnte.

Kunne tenke meg en 3 dagers i mai 2024 dersom det er milig.

Kind regards,

Steinar Danielsen 6/9 2023

Stillas

Vi er som sist gang veldig godt fornøyde. Godt miljø, hyggelige mennesker og alltid noen man kan spørre om man lurerr på noe. Et tips er å kjøpe inn et stillas i aluminium som er lett å flytte og tilpasset skråvinkelen på slippen. Dette hadde jeg gjerne betalt leie for og tror andre også vil slippe gardintrappen.

Vennlig hilsen

Andreas Øverland

Norsemen AS

28/5 2023

Trenger bedre stillas

Hei

Slippingen gikk fint, og god hjelp fra Slipp-gjengen.

Det eneste som mangler på slippen er bedre stilas/muligheter for å stå og jobbe med båten.

Jeg tror den beste løsningen hadde vært å bygge trelemmer eller perforerte aluplater, slik at hele vognen blir som et terrassegulv, og som strekker seg utenfor maks bredde av slippvognen.  Slik har de blant annet gjort det på Tau slipp, se bilde, der sitter det nettinggulv på hele slippvognen noe som gjør vedlikehold veldig enkelt og trygt. Disse lemmene kan evt vær avtagbare.

Takk for oss.

Med Vennlig hilsen

NORBOAT AS

Thomas Nicolai Bjønness

Medlemsansvarlig

1/6 2023

Savner avfallsmuligheter

Har bare godt å si om gutta som kjører vogna på slippen. Kjempebra service og behjelpelige. 

Savner bare tilgang til å kaste avfall, men siden vi er lokale og har bil er det ikke vanskelig å få kjørt til fyllingen. 

Med vennlig hilsen Ole Kenneth Strøm 19/5 2023

Trygt og effektivt opphold på slippen

7. slippsetting  på de 12 årene jeg har eid Polar Sector. Som alltid like hyggelige og dyktige folk, som sørger for et trygt og effektivt opphold på slippen ved Loggen Kystslag.

Det gode miljøet, som i stor grad skyldes det  fastboende båtfolket, gjør jobben  på slippen til en trivelig opplevelse år etter år.

Takker så mye for meg, og sees sannsynligvis om 2 år.

                    Med vennlig hilsen

             Bent Reidulff , SY Polar Sector 2 mai 2023