Veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd med den uka jeg var på slippen. Veldig hyggelige folk som la til rette for en god uke. Siden dere har fjernet hengslet tre lemmer så ble båten min litt smal 3,5 mtr. men løste det med europaller på siden. Så det er eneste som kunne vært gjort noe med . Ellers strålende fornøyd og takknemlig for at jeg kan bruke slippen  😊

Mvh

Morten Klausen 8/6 2021

Endret tid

Hei. Alt funka bra på slippen med Dr. Skogsholm. Måtte gi bort en dag pga forsinket skute før meg. Fikk gjort alt som var planlagt, og vel så det. Stor honnør til slippgjengen. Skulle gjerne hatt et mobilt stillas til deler av jobben, men det kommer kanskje etter hvert?.

Hilsen Erik Eliassen 22.4.2021

Ingen ventekai

Hei

Takk for et fint opphold på slippen deres Nær sagt alle var veldig behjelplige og hyggelige.

Dere bør kanskje innformere om at dere ikke har ventekai til båtene som skal på land Vi fikk beskjed at vi måtte kjøre ut igjen, og legge oss i gjestehavna. Men det ordna seg etter hvert Litt mangel på stillasmatriell, men det tar vi med neste gang Totalt sett var alt veldig greit Hilsen Kystlaget MS Søgne

Svein Hoel 20-4-2021

Veldig fornøyd.

Hei. Tredje gang vi er oppe hos dere. Veldig fornøyd. Bra at det elektriske har blitt forbedra. Flinke folk som styrer og ordner på slippen. Føler vi er i trygge hender. Kommer tilbake om 2 år.

Hilsen Ragnvald og Lillian mannskap på Olina???⚓️5-5-2021

Fungerer fint

Takk for hyggelig slippsetting. Alt fungerte fint, og slippen er blitt veldig bra må jeg si. Eneste som burde utbedres er flere «puter» båten står på. Synes det er for langt mellom hver pute, noe som går hardt utover stråkjølen på gamle damer?

Thomas Nicolai Bjønness 2020-09-30

Flott slipp

Det er en veldig flott slipp og alt gikk kontrollert for seg.

Mange kunnskapsrike personer i miljøet på Kystkultursenteret hjelper til med råd og utstyr og en føler seg riktig velkommen. 

Det var godt  veldig godt å kunne ta en dusj etter å ha fått gammelt bunnstoff i øynene.

Christian Børs var veldig stor da den kom på land, og en form for enkle stillas kunne være en ide. Geir Røvik hadde med fire stillasbukker i aluminium som var laget i Engelsviken for 30 år siden. Disse var enkle å bruke sammen med planker. På grunn av konstruksjonen kunne en komme inn i mellom på slippvogna og helt inntil båten.

Søppelkasseskuret bør polstress/blokkeres i den veggen som vender ut mot brygga. Med skyggelue er det ikke godt for oss som er lave, å se den lave stålbjelken. Det kan se tilforlatelig ut å gå rett ut på brygga. Jeg var uheldig og fikk meg en hard smell under opprydningen.

Takk for fint opphold på slippen!

Vennlig hilsen 
Arne Osmundsvaag 2020-08-22

Velorganisert

Velorganisert. hyggelige folk. Kjempe fornøyd med oppholdet.
Håkon Ringstad 2020-06-28 22

Positiv opplevelse

Min opplevelse av slippen i Tønsberg er kun positivt . Hyggelige og hjelpsomme operatører . Ryddig og fint rundt slippvogna 

2020-06-29 09:29

Fantastisk service

Hei
Takk for fantastisk service, hjelp, og mange gode tips med Sandøyjenta.
Det å ha muligheten til en slipp, kunne få utført vedlikehold og reparasjoner er fantastisk. Havnesjef Per må jeg hylle for sitt gode humør og velvilje til å bistå på alle måter med kunnskap og hjelp.
Jeg vil takke nok en gang for meg og Sandøyjenta.
Mvh Jostein Nedkvitne 2020-06-06